Servicii

 • consiliere/psihoterapie individuală copii;
 • consiliere/psihoterapie individuală adulți;
 • consiliere/psihoterapie de cuplu;
 • avize psihologice pe psihologie clinică și a muncii, pentru școala de șoferi și port armă;
 • evaluare psihologică complexă a copiilor și adolescenților;
 • logopedie;
 • ateliere de dezvoltare personală (detalii mai jos):
  1. Procesul Goulding SleepTalk®
  2. Relaxare prin autohipnoză (Training autogen Schultz)
  3. Poți fi un om mai fericit!
  4. Poți fi un părinte mai bun!
  5. Atelier de dezvoltare a inteligenței emoționale la copii.
 • stagii de practică pentru studenții la psihologie.

Citiți și câteva gânduri de la clienții mei care au trecut prin aceste ședințe.

Contactați-mă pentru informații suplimentare și înscrieri.


Atelier de dezvoltare a inteligenței emoționale la copii

Chiar dacă nu sunteți perfecți, sunteți părinții potriviți pentru copiii dumneavoastră. Ei v-au ales și își doresc mult să se apropie de dumneavoastră. Uneori, nu știu să identifice și să-și exprime nevoile și sentimentele care sunt trăite cu mare intensitate încă de la vârste mici.

În cadrul acestui atelier copiii vor învăța prin joc și activități educative să identifice la ei și la alții sentimente și trăiri, vor învăța ce să facă cu ele și cum să se exprime la nivel emoțional. Atelierul se va desfășura pe parcursul a 10 întâlniri de o oră și jumătate. Grupele vor  avea maxim 8 membri selectați pe criterii de vârstă: 4-6 ani; 7-10 ani; 11-14 ani.

Pentru înscriere este necesar un interviu preliminar cu părinții.

Cost: 50 lei/copil/sesiune.

Contactați-mă pentru informații suplimentare și înscrieri.


Procesul Goulding SleepTalk®

Este o metodă revoluționară pentru cei care doresc să își ajute copiii susținând creșterea și dezvoltarea stimei și încrederii de sine a acestora. Totodată poate rezolva problemele de comportament, enurezisul, anxietatea și afecțiunile fizice cu posibile cauze afective. Are rezultate remarcabile în cazul copiilor cu ADHD, autism sau sindrom Asperger.

Procesul Goulding SleepTalk® este cadoul de două minute de care copilul se va putea bucura pentru tot restul vieții. Este sigur, etic și pozitiv, foarte ușor de învățat și necesită doar 2 minute zilnic, realizându-se după ce copilul a adormit. Rezultatul este un copil fericit și o familie fericită. Veți putea învăța această metodă în doar trei întâlniri de o oră.

450 lei/pachet.

Contactați-mă pentru informații suplimentare.


Relaxare prin autohipnoză (Training autogen Schultz)

Vă simțiți obosiți, stresați, anxioși sau suferiți de boli a căror cauză nu este clară și este probabil de natură psihică, cum ar fi: tensiune arterială mare, hiperglicemie, tulburări hormonale, gastrită, ulcer, alergii, dermatite nespecifice și altele?

Vă invit la un workshop în cară veți învăța metoda de relaxare prin autohipnoză, care vă poate ajuta să reduceți sau chiar să eliminați simptomele de mai sus. Cursul se adresează adulților și adolescenților, este structurat în 16 module a câte 2 ore pe săptămână și oferă aplicații practice cu parcurgerea exercițiilor de concentrare asupra unor formule sugestive. Modulele sunt organizate în grupuri de maxim 10 persoane.

80 lei/persoană/modul.

Contactați-mă pentru informații suplimentare și înscrieri.


Poți fi un om mai fericit!

Îi lași pe ceilalți să aleagă pentru tine? Accepți limite false impuse de ceilalți? Îți stabilești standarde prea joase? Te lași condus de aparențe? Îți irosești energia și talentul pe lucruri care nu-ți plac? Încerci permanent să dovedești ceva?  Trăiești visele altcuiva? Spui „ DA” când ai vrea să spui „NU”? Crezi că trebuie să faci totul singur? Crezi că totul depinde de tine? Nu te aștepți la nimic bun?…..

Dacă ai avut astfel de gânduri, ai reflectat la o parte din întrebările acestea, te regăsești în astfel de situații, cauți…și nu știi ce, te invit să fii alături de noi, să împărtășim împreună, să cunoști oameni care, ca și tine, caută răspunsuri la provocările vieții, și de ce nu, să ne bucurăm de „Călătorie”! Sesiunile de 2 ore se vor ține în grupuri de maxim 10 persoane.

80 lei/persoană/sesiune.

Contactați-mă pentru informații suplimentare și înscrieri.


Poți fi un părinte mai bun!

Copilul dumneavoastră este agitat, nervos, nu învață, nu vă înțelegeți, de câte ori încercați să vorbiți cu el se declanșează un conflict, vă enervează și vă pierdeți cumpătul? Câteodată vă vine să renunțați la toate încercările pentru a avea liniște?
Nu renunțați!

Vă invit la un curs în care veți învăța să reduceți tensiunile, să eliminați blocajele în comunicare, să stabiliți limite și să creați un mediu mai predictibil pentru dumneavoastră și copii. Sesiunile de 2 ore se vor ține în grupuri de maxim 10 persoane.

80 lei/părinte/sesiune (al doilea părinte 60 lei/sesiune)

Contactați-mă pentru informații suplimentare și înscrieri.


Notă: Minte și suflet ® este marcă înregistrată a Dorinei Herczeg.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s