Întreabă psihologul

Vrei să mă întrebi ceva sau să lași un comentariu care nu are legătură cu articolele din blog? Poți să o faci mai jos în secțiunea „Lasă un răspuns”. Dacă nu vrei să iți apară numele real, te înțeleg și voi încerca să îți răspund chiar și așa.

15 gânduri despre &8222;Întreabă psihologul&8221;

    • Da, insă consilierea la distanta are anumite limite. Va rog sa-mi scrieti, pe una din adresele de email de la contact, cateva cuvinte despre problema, apoi vom decide impreună directia de urmat.

  1. Sarutmana , Am 17 ani.. si am niste probleme cu care ma confrunt din septembrie..am nevoie de un sfat de la dvs pentru ca sunt din liceul traian vuia la care ati predat si imi place metoda dumneavoastra de lucru si cum colaboati cu elevii chiar daca din nefericire am facut doar 1 an ora de psihologie cu dumneavoastra a fost singura ora la care chiar ma duceam cu drag.. am nevoie de niste sfaturi daca imi puteti lasa in raspuns emailul sa va pot scrie pentru ca pe site nu merge sa il vad. Multumesc

  2. Buna seara! Sunt din Oltenita si am o fata de 15 ani cu sindrom williams. Avem nevoie de completarea fisei psihologice pentru comisia de expertiza pentru handicap, pana luni, 13.02.2017, seara. Ne puteti ajuta? Lucrati si in weekend?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s